Hairteam Halle - Groot Markt 14, Halle, België

Hairteam Halle - Groot Markt 14, Halle, België

Loading...
Routebeschrijving krijgen

Beoordelingen

10 Reviews on “Hairteam Halle - Groot Markt 14, Halle, België”

Excellent
4.6
10 reviews
5
4
3
2
1
  • Bernadette Lanoizelé

    Ik ben al jarenlang een trouwe klant bij deze geweldige kapper en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik telkens weer ben. Ik rijd met plezier 40 km om daar te komen, want de service is werkelijk ongeëvenaard. An, de eigenares van de zaak, behandelt samen met haar team, elke klant met de grootste zorg en toewijding. Ze neemt de tijd om je advies te geven en haar professionele mening te delen, zodat je altijd met een kapsel en kleur de deur uitgaat die perfect bij je past.

    An vraagt altijd of je tevreden bent met het resultaat en past aan waar nodig, tot alles perfect is. De sfeer en gezelligheid in de zaak zijn ook geweldig, waardoor elk bezoek een plezierige ervaring is. Ik geef 10/10 voor de service en 10/10 voor de sfeer en gezelligheid. Echt een topkapper!

  • tequila - 001

    Geweldig!

  • Didier Vandevelde

    Uitstekende locatie, altijd vriendelijk, behulpzaam en ervaren personeel.. geweldige sfeer

  • Mano Kes

    Ontzettend prijzig en zeer slecht geknipt. Ik ben er al meerdere keren geweest voor een simpele trimbeurt en elke keer heb ik er spijt van gehad dat ik ben gegaan. Als man zou ik het echt afraden om hier je haar te laten doen.

  • Mireille Van Uffelen

    Heel tevreden

  • Nathalie Depypere

    Ik ben heel blij met mijn nieuwe haarkleur en kapsel. An geeft deskundig advies op maat, waardoor mijn haar weer glanzend en gezond is. Prachtig kapsalon en gezellige ambiance. Dank je wel voor de goede zorgen!

  • Monique Vanwalleghem

    Geweldig team van kappers dat met je meedenkt om een prachtig resultaat te bereiken. Met veel geduld en aandacht werd mijn grijze haar getransformeerd in een schitterende witte coupe. Ik liep naar buiten en voelde me 10 jaar jonger.

  • Nancy Moerman

    Ik ben al 10 jaar klant en heb nooit problemen gehad. Een geweldig team. Gezellige sfeer en je kunt er altijd terecht voor een leuk praatje. Ik raad het iedereen aan. En vooral Jaimy. 😄😄 Chapeau voor An en haar team 💜💜💜

  • Hilde Vandersteen

    Geweldig! Ik kom al jaren bij An en ben nog nooit teleurgesteld vertrokken. Integendeel, naast hun professionaliteit, zorgen ze ook voor een leuke en gezellige ervaring. Ze luisteren naar je wensen en geven je het juiste advies. Het hele team heeft veel kennis van zaken. Knap gedaan!

  • Margot De Marie

    Het is moeilijk om te bepalen waar ik moet beginnen met mijn positieve ervaring.. Sinds mijn 15e kom ik al bij hairteam, dankzij hen heb ik de meest levendige, gekke en geweldige kapsels gehad! Ik kom binnen met een idee of vraag en An maakt het werkelijkheid, ze luisteren echt naar wat JIJ wilt. Naar hairteam gaan is voor mij pure ontspanning (en ik kan moeilijk ontspannen) en bij hen lukt dat wel! Fantastische kappers, geweldige sfeer, mijn haar en ik stralen altijd als ik naar buiten loop = kortom mijn liefde voor hairteam is enorm!

Leave a Review

Select a rating
Report Post