The Studio by Sevda – Heusden-Zolder, België

The Studio by Sevda – Heusden-Zolder, België

Loading...
Routebeschrijving krijgen

Beoordelingen

8 Reviews on “The Studio by Sevda – Heusden-Zolder, België”

Excellent
5
8 reviews
5
4
3
2
1
  • Elif Birol

    Ik ben altijd ontzettend blij als ik bij The Studio by Sevda ben geweest. Telkens verlaat ik de salon met een brede glimlach! Sevda en haar team zijn heel aardig en hartelijk. De service is uitstekend en ik voel me altijd helemaal ontspannen en goed verzorgd. Ik beveel deze salon aan iedereen aan! Bedankt, Sevda, voor de fantastische ervaring elke keer weer!

  • Femke Lauwers

    Sinds 2019 kom ik bij Sevda en haar team en ik vind ze allemaal fantastisch.
    Mijn haar is bruin en heeft de neiging om na een paar wasbeurten rossig te worden, maar met de kleuring van Joico gebeurt dit niet zo snel.
    Ik ben bij Sevda terechtgekomen omdat zij heel goed zijn in het maken van blonde lokken.
    Ik wil asbruin haar met asblonde lokken. Voor veel kappers een uitdaging, maar voor Sevda niet. Niemand kan mijn kleur zo goed doen als zij.
    Ik voel me helemaal op mijn gemak in hun gezellige en mooie kapsalon.
    De medewerksters zijn allemaal zo lief en vriendelijk. Misschien is dat een Limburgse eigenschap 😉 (ik kom uit Vlaams Brabant en moet ongeveer 60 minuten rijden).
    Ik raad hen ten zeerste aan ❤️

  • Danielle Swartebroeckx

    Voor mij is dit de beste salon in de regio met een uitzonderlijk getalenteerd team en ware professionals in hun vakgebied!!! Hier ben je altijd in goede handen!!!

  • Evy Scheveneels

    Ik had de afspraak verkeerd genoteerd, maar ze vonden toch snel even een plekje voor mij, wat ik ontzettend vriendelijk vond 😁. Het was mijn eerste keer hier en het was echt een geweldige ervaring. Ik ben super tevreden met mijn nieuwe kapsel. Allemaal heel vriendelijke en zeer bekwame mensen. Hier kom ik zeker nog vaak terug 😁. 😘

  • Romita Ceccarini

    De meisjes zijn ontzettend lief en professioneel, ze verwennen me altijd. Ik kan me geen betere kapsalon voorstellen. Dankjewel, meisjes!

  • Sigrid Winter

    Fantastisch team, altijd beleefd, altijd punctueel en perfect geknipt en geföhnd. UITSTEKEND!

  • Fleur Demyttenaere

    Ik kom altijd met veel plezier naar deze plek omdat Sevda en haar team hier steeds het juiste advies geven. Ze zijn ontzettend lief en vriendelijk en echte specialisten in hun vakgebied. Geweldig team!

  • Heidi Hornix

    Uitstekende service en een supervriendelijk en tof team.
    Ik voel me altijd hartelijk ontvangen en krijg altijd het juiste advies. Mijn vriendinnen geven me altijd complimentjes.

Leave a Review

Select a rating
Report Post