Haarsalon Romina - Heusden-Zolder, België

Haarsalon Romina - Heusden-Zolder, België

Loading...
Routebeschrijving krijgen

Beoordelingen

7 Reviews on “Haarsalon Romina - Heusden-Zolder, België”

Excellent
5
7 reviews
5
4
3
2
1
  • romina pop

    Ze is erg vriendelijk, werkt met grote precisie, heeft oog voor de kleinste details en geeft uitstekend advies. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug.

  • Philo Gijbels

    Ik kan alleen maar instemmen met de vele positieve reviews die ik hier lees. Regelmatig krijg ik complimentjes over hoe mooi mijn haar geknipt is, en dat is allemaal te danken aan Romina. Na jarenlang trouwe klant te zijn geweest bij een geweldige kapster die helaas stopte, moest ik op zoek naar een nieuwe. Zo ben ik bij Romina terechtgekomen en ik heb er nog geen moment spijt van gehad, integendeel, ik raad haar iedereen aan, zowel professioneel als menselijk. Gezellig en top!

  • Laura Angelini

    Ik sta niet snel positief tegenover dingen, meestal is er net iets extra’s nodig om mij te overtuigen. Maar dit is tot nu toe een van de beste kappers/kapsters die ik heb gehad.
    Vriendelijk, eerlijk, durft haar mening te geven en stopt niet voordat het perfect is. Ik heb droog haar en ze neemt geen onnodige risico’s met mijn haar. Eindelijk beginnen mijn haren weer wat lengte te krijgen.
    Ze is nu mijn vaste kapster geworden.

    In tegenstelling tot andere kappers/kapsters, is ze duidelijk met haar prijzen en vraagt ze ook geen belachelijke bedragen. Tegenwoordig zijn er te veel kappers/kapsters die lijken te denken dat je hun luxeauto moet betalen.

  • Britt Smulders

    Bij Romina kom ik altijd met een goed gevoel binnen en met een grote glimlach weer naar buiten. Mijn haar wordt perfect verzorgd en de sfeer is altijd ontzettend gezellig. De kwaliteit is uitstekend, de ruimte is aangenaam en praktisch, en Romina zelf is een lieve en gezellige dame. Voor mij de beste kapster die er is!

  • jurgen vangenechten

    Ontzettend knus

  • Lutgarde Truyens

    Mijn haar is kort geknipt en de snit is zo perfect dat ik het na het wassen alleen maar hoef te föhnen zonder borstel en ik ben weer helemaal klaar voor een drukke dag.

  • Lise Bergmans

    Hartelijke ontvangst, prettige behandeling en uitstekend resultaat! Zeer tevreden!

Leave a Review

Select a rating
Report Post